Torsdag

God Morgon.

Eller ja,vaknade väl för någon timme sedan.
Sitter här och kollar på våra bästa år :P Ska väll åka och jobba snart.
Vill inte lämna Choppas.Stackarn har varit hemma själv i 2 dagar,tur pappa och Marre har varit här lite och varit ut med henne iaf =) Men men,mamma kommer ju hem i eftermiddag så då får hon vara med henne =)
Något glad hon kommer bli då--

Näe,göra mig klar för jobbet..

Hare

Fredag

God morgon.  

Klev upp 7 imorse för att tvätta och åka till blodcentralen.Marre kom och hämtade mig 7.30 för att skjutsa mig,för jag hade ingen aning om vart det är.
Kom dit,fyllde i papper visade att det var fel papper,fick ett nytt.Gick in,fick väga mig.Sedan säger dom att jag inte får skriva in mig för jag tatuerade mig för 4 månader sedan.
Värdelöst,kan dom int berätta sådant tidigare.Klev upp alldeles i onödan...

Var hos veterinären igår iaf.Fick reda på att dt helt säkert är korsbandet som är av på Choppas.Så det blir operation den 20 okt.
Var jätte synd om lillan för dom hade henne som provdocka.Kom in 6 st som skulle klämma och ha sig på henne för att dom skulle få se hur det kändes.Värsta undervisningen,så nu är jag typ också veterinär...:P     

Just nu kollar jag på how i met your mother..Redan sett det här avsnittet 3 gånger,men lite väl tidigt för att dom ska visa något vettigt.
Blir kanske en sväng på ikea sedan,om jag orkar.

Näe,sova 30 min innan tvättstugan ropar igen..
Ha en trevlig dag

Onsdag..

Länge sedan nu.Fick order av Marre att jag måste uppdatera.

Sitter här i soffan och kollar på Simpsons,sitter vid datorn och pratar med Marre i telefonen.  
Choppas har gjort illa sig,slitit av korsbandet.Stackars liten.Ska in till veterinären imorgon och röntga henne.Blir kanske operation för lillan..

Mer då?

Tror inte det har hänt så mkt mer..

Men nu fick ju marre en liten uppdatering iaf,ng för att hon vet allt redan..Men men..Hon är som hon blev..

RSS 2.0